Nyheter fra Kvam idrettslag

Furusjøen Rundt-løpet vel i havn!

02.09.2017

Tusen takk til alle frivillige

Kanskje årets yngste frivillig? Anette (7 år) og Emly (2,5 år) tok et tak på matstasjon i Vassmillom (Foto: Hildegunn Nygård)

Furusjøen Rundt-løpet fikk deltakerrekord igjen - for 7. år på rad. Totalt var det 376 løpere påmeldt årets løp. 
Med rekorddeltakelse på både renn i vinter og løpet nå, gir det oss også rekorddeltakelse på årets Furusjøen Rundt-trippel. 
Takk til alle frivillig for innsatsen. Uten deres innsats, stå-på-vilje og gode humør hadde ikke vi vært der vi er i dag med så godt rykte og mange deltakere.

Dette er viktige midler inn til idrettslaget via dugnadsinnsaten, men også for aktivitet og trafikk inn til bygda vår og ringvirkningene det gir.

Vi retter også en stor takk til Kvam Sanitetslag som bistår oss med kiosksalg og servering, samt Nord-Fron Røde Kors Hjelpekorps som har ansvaret for saniteten.

Evalueringene tikker inn og vi kan gjenta noen av de første vi har mottatt:

  • Svar: Tung bakke på slutten, men ellers supert!:) Fin fordeling på sti/vei. Kunne kanskje fått inn litt mer sti mellom 9 og 12 km. Bra med varm mat i mål! Hyggelig arrangement i fin natur!:)
  • Svar: Bra - nesten perfekt! Et flott løp - perfekt løpevær - tørt og fint! Rutinert arrangørstab som kan jobben sin! Bare flott å få delta - takk!
  • Svar: Veldig hyggelig å være med!
(c) Kvam idrettslag